Hulp
Bel ons

04 232 45 46
(van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u)

Stuur ons een e-mail

Via ons contactformulier

Of vraag om teruggebeld te worden
*
*
*
*
Info

Documenten nodig om uw aanvraag van een persoonlijke lening in te vullen :

  1. 1 Uw identiteitskaart (en die van mijn eventuele mede-ontlener)
  2. 2 De officiële documenten met de maandelijkse inkomsten  van alle ontleners (loonfiches, rekeninguittreksels, AB)
  3. 3 De contracten of aflossingstabellen van de lopende kredieten
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.
Mijn lening kiezen
Mijn simulatie voor een persoonlijke lening in een paar kliks
prev
next
0
Tijdens 0 maanden
0 %
0
0
0 %
0 %
0

Persoonlijke lening : Het tarief 5,95% is enkel beschikbaar voor een ontleend bedrag tussen 7.501€ en 15.000€ en voor een duurtijd van 48 of 60 maanden.

Representatief voorbeeld : Het jaarlijks kostenpercentage van 5,95% (jaarlijkse vaste debetrente : 5,95%) voor een lening op afbetaling van 7.501 € voor een duurtijd van 48 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 48). De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 175,45 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 8.421,60 € (hetzij 48 X 175,45 €) Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 24 maanden en de maximale duurtijd 120 maanden voor een maximaal JKP van 12,49%.

Persoonlijke lening

Image
elantis Direct - mijn persoonelijke lening

Mijn  online persoonlijke lening! Tarief vanaf 5,95%

Een wereldreis? Huisinrichting ? De studies van mijn kind? Met de online persoonlijke lening van Elantis-Direct geniet ik van dat financiëel duwtje in de rug dat ik nodig heb om mijn projecten te realiseren. Ik kan mijn fantasie de vrije loop laten.

Opgelet, de kosten gelinkt aan de aankoop van uw woning (voorschot, notariskosten) mogen niet worden gefinancierd via een lening op afbetaling.

Flexibel – Ik leen tussen 2.500 € en 50.000 € voor eender welk project en beheers mijn ontleningvermogen.

Direct – Ik ontvang het geld op mijn rekening binnen de 48 uur na de ontvangst door Elantis-Direct van mijn volledig kredietdossier.

Zonder verrassingen – Dankzij de berekening online van mijn persoonlijke lening weet ik precies hoeveel ik elke maand zal aflossen betalen.

Geen twijfel meer: ik ontdek de online persoonlijke lening aan het beste tarief om mijn projecten waar te maken.

Ik bereken online mijn persoonlijke lening  

Lening op afbetaling, onderworpen aan Boek VII (titel 4, hoofdstuk 1) van het Wetboek Economisch Recht.

Ontdek onze leningen

Studielening

Icon
 
intro

Uw kind heeft grote ambities ? Temper deze niet en investeer in de toekomst door de studiekosten van je kind te financieren via onze studielening !

Nieuws uit onze blog
 

Terug naar school : hoeveel kost een schooljaar ?

Uw kinderen hebben ambitie en talrijke projecten. U wenst hen de nodige steun te bieden maar het kostenplaatje spookt door uw hoofd? Wat zijn de oplossingen om deze maand niet in het rood te eindigen ?
 

Een lening ? Ja maar welke ? Hoe kies ik mijn krediet ?

Er zijn 2 grote soorten leningen, de hypothecaire kredieten en de consumentenkredieten. Het hypothecair krediet dient om relatief grote bedragen te financieren op lange duurtijden met als doel de aankoop van een woning of bouwgrond of het financieren van een nieuwbouw of werken. Het consumentenkrediet heeft betrekking op kleinere bedragen die terugbetaald worden op een kortere periode.
 

Een online krediet ? Natuurlijk ! Ontdek onze tips en trucs.

Een site voor online kredieten moet u niet enkel de mogelijkheid geven om uw lening te berekenen en simulaties uit te voeren. U moet er vooral inlichtingen en advies vinden.