Hulp
Bel ons

04 232 45 46
(van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u)

Stuur ons een e-mail

Via ons contactformulier

Of vraag om teruggebeld te worden
*
*
*
*
Info

Documenten nodig om uw aanvraag van een persoonlijke lening in te vullen :

  1. 1 Uw identiteitskaart (en die van mijn eventuele mede-ontlener)
  2. 2 De officiële documenten met de maandelijkse inkomsten  van alle ontleners (loonfiches, rekeninguittreksels, AB)
  3. 3 De contracten of aflossingstabellen van de lopende kredieten
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.
Mijn lening kiezen
Mijn simulatie voor een autolening in een paar kliks
prev
next
0
Tijdens 0 maanden
0 %
0
0
0 %
0 %
0

Autolening : Het jaarlijks kostenpercentage van 1,99% (jaarlijkse vaste debetrente : 1,99%) voor een lening op afbetaling van 15.000 € voor een duurtijd van 60 maanden (maandelijks betalingstermijn en aantal betalingen: 60). Aankoop nieuwe wagen of tweedehandswagen minder dan 2 jaar met storting van een voorschot van minimum 15% aan de garage. De maandlast (termijnbedrag) bedraagt 262,73 € voor een totaal terug te betalen bedrag van 15.763,80 € (hetzij 60 X 262,73€). Het jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag of de duurtijd van het krediet. Voor dit type leningen, is de minimale duurtijd 48 maanden en de maximale duurtijd 84 maanden voor een maximaal JKP van 2,79%.

Autolening

Image
Elantis Direct - mijn autolening

Op weg naar mijn autolening vanaf 1,99%!

De financiering van mijn nieuwe of tweedehandsauto: voordelig, praktisch en doordacht dankzij mijn autolening bij Elantis-Direct.

Ontleen tot en met 110% van de aankoopprijs van de wagen om de eerste kosten te betalen (belasting  op de inverkeerstelling, eerste verzekeringspremie, enzovoort).

Het gezin breidt uit, de auto valt voortdurend in panne… Ik financier mijn nieuwe of tweedehandsauto dankzij de online autolening van Elantis-Direct. Benzine, diesel, elektrisch, hybride, stadsauto, werkauto of gezinswagen… Mijn droomauto is degene die ik nodig heb.

Voordelig – Ik leen tussen 2.500 € en 50.000€ voor een nieuwe auto en tot 35.000 € voor een tweedehandswagen die ik in een garage aankoop.

Praktisch – Ik vraag mijn autolening online aan en kies daarbij het bedrag en de duurtijd die ik wens.

Doordacht – Ik bepaal mijn budget om te lenen en bereken mijn terugbetalingen dankzij de online lening simulatie.

Voortaan kan ik de kosten van mijn autolening online berekenen.

Ik bereken online mijn autolening

Lening op afbetaling, onderworpen aan Boek VII (titel 4, hoofdstuk 1) van het Wetboek Economisch Recht.

Ontdek onze leningen

Motorlening

Icon
 
intro

U droomt ervan om gemakkelijk te kunnen doorrijden in de ochtendspits  of houdt wel eens van een leuke rit op 2 wielen? Ontdek onze motorlening.

 

Nieuws uit onze blog
 

Terug naar school : hoeveel kost een schooljaar ?

Uw kinderen hebben ambitie en talrijke projecten. U wenst hen de nodige steun te bieden maar het kostenplaatje spookt door uw hoofd? Wat zijn de oplossingen om deze maand niet in het rood te eindigen ?
 

Een lening ? Ja maar welke ? Hoe kies ik mijn krediet ?

Er zijn 2 grote soorten leningen, de hypothecaire kredieten en de consumentenkredieten. Het hypothecair krediet dient om relatief grote bedragen te financieren op lange duurtijden met als doel de aankoop van een woning of bouwgrond of het financieren van een nieuwbouw of werken. Het consumentenkrediet heeft betrekking op kleinere bedragen die terugbetaald worden op een kortere periode.
 

Een online krediet ? Natuurlijk ! Ontdek onze tips en trucs.

Een site voor online kredieten moet u niet enkel de mogelijkheid geven om uw lening te berekenen en simulaties uit te voeren. U moet er vooral inlichtingen en advies vinden.