Hulp
Bel ons

04 232 45 46
(van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u)

Stuur ons een e-mail

Via ons contactformulier

Of vraag om teruggebeld te worden
*
*
*
*
Info

Documenten nodig om uw aanvraag van een persoonlijke lening in te vullen :

  1. 1 Uw identiteitskaart (en die van mijn eventuele mede-ontlener)
  2. 2 De officiële documenten met de maandelijkse inkomsten  van alle ontleners (loonfiches, rekeninguittreksels, AB)
  3. 3 De contracten of aflossingstabellen van de lopende kredieten
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.
Image
 
Date

Een online krediet ? Natuurlijk ! Ontdek onze tips en trucs.

Nieuws
Budget
Krediet
Online
Lening op afbetaling
Body

U doet uw aankopen op internet,  de laatste apps op uw smartphone hebben geen geheim mmer voor u ? Aarzel dan nie langer en vraag uw krediet online aan !

Waar beginnen?

Een site voor online kredieten moet u niet enkel de mogelijkheid geven om uw lening te berekenen en simulaties uit te voeren. U moet er vooral inlichtingen en advies vinden. Raadpleeg altijd de verschillende rubrieken van de site (FAQ, blog, woordenlijst, enz.)

Denk eraan om telkens te zoeken naar het beste krediet in functie van het doel van uw aanvraag. Een auto ? Een huwelijk ? Renovatiewerken in uw woning ? Elk project verdient een afzonderlijk tarief ! Vergelijk dus de verschillende simulaties en houd het tarief en de aangeboden voorwaarden in het oog zodat deze steeds overeenkomen met uw budget en uw plannen.

Ik heb mijn online krediet gevonden , en nu ?

Alvorens uw gegevens online in te vullen in een aanvraagformulier, wees voorzichtig en controleer of de site beveiligd is ! Het adres van de website moet hiervoor beginnen met « https » (en het groen slotje), zoals onze Elantis-Direct site.

Houd de nodige documenten bij de hand (identiteitskaart, loonbrief, enz.).

Kijk uit naar de algemene voorwaarden die de kredietverlener telkens op zijn site ter beschikking moet stellen en controleer het gebruik van uw persoonlijke gegevens. U moet zicht altijd kunnen verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor commerciële of reclamedoeleinden.

Mijn online krediet is aanvaard en wat nu ?

Digitale handtekening via identiteitskaart, verzenden van het contract via mail of post, dit zijn reeds bestaande mogelijkheden !

Elantis-Direct heeft gekozen voor de vertrouwenspartner. Voor de ondertekening van het kredietcontract wordt u gecontacteerd door één van onze partnermakelaars uit uw eigen regio. Jullie maken samen een afspraak op zijn kantoor, of op aanvraag bij uw thuis. Hij drukt alle documenten af, geeft u alle nodige uitleg, begeleidt u tijdens de ondertekening van het contract en beantwoord uw laatste vragen.

Ik heb geen twijfels meer, Elantis-Direct is mijn vertrouwenspartner voor mijn online krediet !

Nieuws uit onze blog
 

Terug naar school : hoeveel kost een schooljaar ?

Uw kinderen hebben ambitie en talrijke projecten. U wenst hen de nodige steun te bieden maar het kostenplaatje spookt door uw hoofd? Wat zijn de oplossingen om deze maand niet in het rood te eindigen ?
 

Een lening ? Ja maar welke ? Hoe kies ik mijn krediet ?

Er zijn 2 grote soorten leningen, de hypothecaire kredieten en de consumentenkredieten. Het hypothecair krediet dient om relatief grote bedragen te financieren op lange duurtijden met als doel de aankoop van een woning of bouwgrond of het financieren van een nieuwbouw of werken. Het consumentenkrediet heeft betrekking op kleinere bedragen die terugbetaald worden op een kortere periode.
 

Het verantwoord krediet, een zaak van iedereen ! Hoe word ik een verantwoordelijke ontlener ?

De voorbije jaren is de wetgeving inzake consumentenkredieten sterk veranderd met als voornamelijk streefdoel de bescherming van de consument.